Feestjes
Door: Scarlett
Blijf op de hoogte en volg Scarlett
29 April 2007 | Nederland, Rotterdam
Hierbij wat foto's van mijn verjaardagsfeest en natuurlijk ook van mijn papa.
We waren samen jarig en dat vond ik heel leuk! We vierden het in speeltuin Kralingen en dat was een groot succes. Eerst het kinderfeestje met familie en beste vriendjes/innetjes en daarna aansluitend feest voor papa (en mij).
Ik heb wel zoooooooveeel cadeautjes gekregen dat we helaas bijna niet meer weten wie wat heeft gegeven... Papa had 'savonds in z'n koffer terug naar Zwitserland wel 3 princessenjurken en allerlei ander geglitter, leuk voor de douane. Het meest speciale vond ik het springtouw maar het lukt me nog helemaal niet! Maar iedereen ontzettend bedankt!
Papa heeft een prent van Kralingen gekregen en een champagnezwaard. Hij is er heel blij mee en de champagne smaakte iedereen prima! Voor diegenen die nog een rekeningnummer wilden: 49.26.09.055 tnv mijn mama.
De schminker ging bijna weg zonder mij te doen, en toen was ik al wel heel moe van al dat spelen, alle kinderen, alle cadeaus...mama moest echt even mijn hand vast houden want ik viel op de stoel in slaap.
Als jullie foto's van deze dag hebben, wil je ze svp mailen naar moniqueandriessen@hotmail.com?
Scarlett
12 Juni 2007 - 15:22
Mireille En Hans,:
Leuke foto's!
Hans heeft verteld dat het weer een gezellig feestje was. Ik had geloof ik spoeddienst die middag. Hier alles goed: het huis komt op orde: nu de tuin nog.
Als jullie in Nederland zijn: kom gerust langs: logeren kan ook prima. JJ lekker aan het brabbelen en Anne-Fleur nu alweer 3,5jaar en wil alleen maar rokjes aan. Maar goed: speeltuinbroeken en modderbroeken moeten ook wel eens.
Liefs, Mireille